Followers

Tuesday, 28 June 2011

TRANSFORMER 3 ? KEMCESS ?

All in one day!
bwu plan nk g kuantan tgk TRANSFORMER 3 ngn dak umah aku 2 Julai nie.
tibe2 lak dtg job kne handle kemcess part1
adoi..xnk pg KEMCESS kang aku ade jwatan lak dlm CESS
kang ade lak mulut2 sumbang duk sound nnty
lgpun nie la first time aku ade jwtn spnjg duk Uitm nie
except class rep time aku part1 dlu.haha
hurm..time aku jd class rep dlu pn ade bnyk hikmatnye
even penat mcm nk gler tp aku enjoy coz sbb tuelah aku dpt knl erti hdp aku lbh baek
pglmn jd leader da penh aku rse sejk time sek lg
skrg kt u la pulak kne praktik blik nk kne jge dak part1 nie.
skrg pn aku x sure lg la nk pg ane.haha
anybody please give me some advise?
kalo nk ikutkn aty mmg confirm la baek aku g tgk wyg ngn mmber aku!


p/s :kalo jge dak part1 pn best jgk.time nie la nk bls blik ape yg senior aku penh bt dlu.haha
at the same time dpt jgk la knl mke2 dak bwu nie :)

4 comments:

MR. SYAH said...

hahahah.. cepat betul ka seraf.. aku rasa bru ada transformer 3.. yg 4 tak buat pun lg... hahah...

ARAJ said...

we mana transfomer 4???

ezzu said...

biasa lh tu man n syah...setiap org pasti ada kesilapan masa menulis...samada kesalahan dia taip atau memg dia rasa transformer 4 dh kuar..hehehe

asyraf oppa said...

syah:aku mmg advance la.haha
man:nnty aku da abes download aku bg ke mg
eri:haha.aku sje je nk tgk awok mg aware x dgn npe yg aku tulis 2.