Followers

Tuesday, 21 February 2012

honeydayhoneyday !

hye olls ! mownink :)

~ 21212 ~
lawa tarikh nie kn?
ary nie dpt 1 lg kenangan indah dlm hubungan kami berdua
its our dating day !
actually dating ari nie xkan jadi if my syg x sanggup drive datang jauh2 dari kuantan
tq sayang :)

alhamdulillah ari nie kami berdua berjaya jugak akhirnya sampai di Bukit Tinggi
aku pun x pernah pergi pn lagi sebenarnye kat sana
x kenal maka x cinta. so tawakal jelah. huhu
agak kecewa jugak la coz da nak sampai karak ujan la pulak. aiseh =.=
tapi nasib baek jugak la coz sampai je kat sana just gerimis je.
so sempat la kami jalan2 dulu sekejap kat area sana amek gambar sikit2
walaupun x sempat nak jelajah semua tempat tadi 
kteowg da syukur la at least dapat jugak merasa kat tempat orang nie kn :)












actually colour baju sama2 pink tapi sejuk sangat atas sana :P
 i really enjoy this day together with you sayang !
until next time.ok bye2 !
iloveyousodamnmuchNabilahIsmail !


p/s : anje..next time kalo sempat kita pergi lagi k kat sana :D

a lot of credits to afiq hasmi coz sudi jd tourist guide kami dari jauh HAHA

2 comments:

MR. SYAH said...

woo.. best betul ore tu.. member tggl kt umoh.. sie member... hahah... muka mu mcm dok luar negara doh raf..

asyraf oppa said...

aku da ajk mg ngn amin xnk ikut.haha